Algemene voorwaarden

Kleuren van de foto\'s kunnen iets afwijken van het origineel. De vermelde centimeters zijn hoogte x breedte van (ongeveer) de grootste afmeting van het artikel.

Aansprakelijkheid

Verlies, breuk, diefstal of andere schade gedurende het transport zijn niet voor risico van De Beeldenkraam en worden door ons niet vergoed. U kunt er voor kiezen om uw pakket verzekerd te laten verzenden (tegen meerprijs). Er wordt geen garantie gegeven op eventueel meegeleverde batterijen. De Beeldenkraam is niet verantwoordelijk voor type-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet, zal de prijs door De Beeldenkraam worden aangepast. Het is mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Privacy verklaring

De Beeldenkraam hecht grote waarde aan de privacy van haar klanten. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt. Wanneer u via onze site producten besteld, vragen wij van u een aantal persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden slechts gebruikt om uw bestelling te kunnen verwerken. Uw gegevens worden door ons nooit aan derden ter beschikking gesteld.

Verzendkosten

Verzending geschiedt met PostNL. De verzendkosten betreffen een vast bedrag volgens de actuele tarieven van PostNL pakketten. Vanaf 100 euro geen verzendkosten, uitgezonderd speciale kortingsafspraken (geldt alleen voor standaard verzending binnen Nederland, verzekerd verzenden is mogelijk tegen meerprijs). Andere mogelijkheden:
- Verzekering tegen verlies tijdens verzending met PostNL is mogelijk tegen een meerprijs.
Verzending is alleen mogelijk binnen Nederland.
- Afhalen aan ons adres in Kaatsheuvel, uitsluitend na afspraak via e-mail. (U betaalt vanzelfsprekend geen verzendkosten).

Betaling

Betaling kan geschieden op (één van de) wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces:
-via iDeal
-via overboeking op onze bankrekening (binnen 6 dagen), gelieve eerst contact met ons op te nemen.
-contant bij afhalen

Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro, inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten. Speciale aanbiedingsprijzen zijn geldig in de desbetreffende termijn, zolang de voorraad strekt en gelden alleen voor nieuwe bestellingen.
Extra verkregen korting is niet geldig op verzendkosten en reeds afgeprijsde artikelen.
Op de markt kunnen prijzen afwijken.

Levering

Levering van de bestelde goederen vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten.

Bevestiging van uw bestelling

Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. U ontvangt een bevestiging via e-mail van uw bestelling.
Reeds bestelde, nog niet betaalde, artikelen blijven ten hoogste 5 dagen gereserveerd.
De Beeldenkraam mag een order zonder verdere opgaaf van redenen annuleren en u het aankoop bedrag terugstorten indien u reeds heeft betaald. De termijn voor terugstorten bedraagt in alle gevallen uiterlijk 30 dagen.

Verzenden van uw bestelling

U ontvangt van De Beeldenkraam bericht wanneer uw bestelling wordt verzonden. Wij streven er naar uw bestelling zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen een week na ontvangst van de betaling te verzenden. Het kan voorkomen dat een gewenst artikel uitverkocht is. In dit geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. U kunt dan de keuze maken om een alternatieve variant te kiezen of helemaal van de bestelling af te zien. In het laatste geval worden de eventueel reeds betaalde gelden direct geretourneerd minus 10% over het betaalde bedrag ivm administratie en handlingskosten. Alle artikelen worden voor verzending gecontroleerd op beschadigingen of gebreken.

Retourneren

Na ontvangst van de door u bestelde artikelen heeft u het recht deze binnen 14 dagen na de verzenddatum retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand (binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling) via e-mail melding van gemaakt heeft aan De Beeldenkraam via de contactpagina. Indien De Beeldenkraam hiermee akkoord gaat, ontvangt u een akkoord bevestiging per e-mail. Let op: zonder akkoordbevestiging is retourneren niet mogelijk.
De klant dient de goederen deugdelijk verpakt en voorzien van een briefje met het factuurnummer, opgaaf van reden en e-mail adres, voldoende gefrankeerd retour te sturen. Wanneer wij de artikelen in originele staat terug hebben ontvangen, zullen wij het orderbedrag (excl. verzendkosten) binnen 10 werkdagen naar u terugstorten. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de klant, ook in geval van ruilen. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. De klant blijft tot ontvangst van deze goederen bij De Beeldenkraam verantwoordelijk voor de artikelen. Artikelen die duidelijke beschadigingen vertonen, worden niet teruggenomen of geruild.
Bij wijziging van een reeds gedane en betaalde bestelling worden 10% kosten in rekening gebracht over het totaalbedrag.
Bij annulering van een reeds gedane en betaalde bestelling, zijn wij genoodzaakt 5,00 euro administratiekosten in rekening te brengen. Het resterende bedrag wordt zo spoedig mogelijk retour gestort.