Levering

Levering van de bestelde goederen vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten.

Bevestiging van uw bestelling

Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst en betaling. U ontvangt een bevestiging via e-mail van uw bestelling.
Reeds bestelde, nog niet betaalde, artikelen blijven ten hoogste 5 dagen gereserveerd.
De Beeldenkraam mag een order zonder verdere opgaaf van redenen annuleren en u het aankoop bedrag terugstorten indien u reeds heeft betaald. De termijn voor terugstorten bedraagt in alle gevallen uiterlijk 30 dagen.

Verzenden van uw bestelling

U ontvangt van De Beeldenkraam bericht wanneer uw bestelling verzonden wordt. Wij streven er naar uw bestelling zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen een week na ontvangst van de betaling te verzenden. Het kan voorkomen dat een gewenst artikel uitverkocht is. In dit geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. U kunt dan de keuze maken om een alternatieve variant te kiezen of helemaal van de bestelling af te zien. In het laatste geval worden de eventueel reeds betaalde gelden direct geretourneerd minus 10% over het betaalde bedrag ivm administratie en handlingskosten.. Alle artikelen worden voor verzending gecontroleerd op beschadigingen of gebreken.

Retourneren

Na ontvangst van de door u bestelde artikelen heeft u het recht deze binnen 14 dagen na de verzenddatum retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand (binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling) via e-mail melding van gemaakt heeft aan De Beeldenkraam via de contactpagina. Indien De Beeldenkraam hiermee akkoord gaat, ontvangt u een akkoord bevestiging per e-mail. Let op: zonder akkoordbevestiging is retourneren niet mogelijk.
De klant dient de goederen deugdelijk verpakt en voorzien van een briefje met het factuurnummer, opgaaf van reden en e-mail adres, voldoende gefrankeerd retour te sturen. Wanneer wij de artikelen in originele staat terug hebben ontvangen, zullen wij het orderbedrag (excl. verzendkosten) binnen 10 werkdagen naar u terugstorten. Alle verzendkosten zijn voor uw rekening, ook in geval van ruilen. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. De klant blijft tot ontvangst van deze goederen bij De Beeldenkraam verantwoordelijk voor de artikelen. Artikelen die duidelijke beschadigingen vertonen worden niet teruggenomen of geruild.
Bij wijziging van een reeds gedane en betaalde bestelling worden 10% kosten in rekening gebracht over het totaalbedrag.
Bij annulering van een reeds gedane en betaalde bestelling, zijn wij genoodzaakt 5,00 euro administratiekosten in rekening te brengen. Het resterende bedrag wordt zo spoedig mogelijk retour gestort.